Doorgaan naar hoofdcontent

hart ontvangen

Gisteren bij de post een dikke, zachte envelop. He, ik had toch niets besteld? Er stond geen afzender op de envelop. Snel opengemaakt dan maar. En wat bleek? Het was een mooi hart van de hartenruil waar ik aan mee doe en die door Katrien georganiseerd is. Goede timing, ik kreeg 'm op Valentijnsdag! Helaas mag ik nog geen foto plaatsen, dat komt begin maart. Hij heeft wel alvast een mooi plekje in de woonkamer gekregen. Helaas was er binnen in de envelop ook geen afzender vermeldt. Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden wie het mooie hart voor mij gemaakt heeft....

Reacties

 1. Hoi Leonie
  Ik bedacht me later pas dat het misschien wel handig was geweest om er een briefje in te stoppen waarop stond dat het van de hartenruil was ;)
  Nouja, leuke verrassing dacht ik zo, haha, hopelijk ben je er blij mee.

  Liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Yvonne, bedankt voor je mooie hart! Ik moet de mijne dit weekend afmaken en dan stuur ik 'm met de post mee. Ik ga in ieder geval een mooie foto van jouw hart maken en die is dan hier begin maart te bewonderen. Ik ga gauw eens op jouw blog kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Leonie,

  Vandaag heb ik de door jou gemaakte hartjes ontvangen. Wat zijn ze leuk!
  Dank je wel.
  Ik heb ze al verwerkt in mijn blog, kijk maar: www.het-leeuwtje.blogspot.com.

  Groetjes Jessica

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.