Doorgaan naar hoofdcontent

net niet op tijd....

Hoewel ik de laatste week voor Pasen heel hard gewerkt heb aan het paasquiltje, is -ie net niet op tijd afgekomen. Tja, dat is natuurlijk het risico als je het te lang laat liggen. Eigenlijk is -ie nu nog niet af, want er moeten nog ophanglussen aan gemaakt worden. De bies zit er wat slordig omheen, omdat ik dat op 1e Paasdag 's ochtends nog snel moest doen voordat de gasten voor de paasbrunch kwamen. Ik heb eerst rondom de paashaas gequilt en daarna er spiralen omheen gequilt. Volgend jaar heb ik een mooi (en af) paasquiltje!
Als je op de foto klikt, dan krijg je een vergroting.

paasquiltje, net niet af

detail paasquiltje


Reacties

  1. Wat een leuk paasquiltje heb je gemaakt! Ach, wat maakt het uit als het niet af is voordat het pasen wordt.. Ik ben hier ook nog bezig met een kerst log cabin..
    Succes met je volgende creaties, ik heb me aangemeld als volger!
    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.