Doorgaan naar hoofdcontent

vervelende naaimachine

Ik wilde vandaag lekker doorwerken aan de deken voor mijn schoonmoeder, maar mijn naaimachine deed raar. De draad brak steeds af, de naald wilde niet meer op en neer en er werd aan de stoffen getrokken. Heel vervelend allemaal. Na 3x de spoel opnieuw inzetten, het spoelhuis schoonmaken etc. wilde de naaimachine nog niet doen wat -ie moest doen en toen heb ik het maar opgegeven. Ik ga maandag de winkel bellen voor een grote beurt van de naaimachine en dan kan ik hopelijk volgende week verder. De verjaardag van mijn schoonmoeder heb ik toch al niet gehaald, dus ik ga de deken voor Kerst aan haar geven. Mooi kerstcadeautje, denk ik zo!

Reacties

  1. Hopelijk niets ernstigs met het naaimachine..maar heb je wel een heel moor kado al voor kerst, fijne avond Nicole*

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.