Doorgaan naar hoofdcontent

Happy Newyear!!

Ik wens iedereen een gelukkig, gezond en zeer creatief 2012 toe!!

Natuurlijk heb ik goede voornemens voor 2012. Behalve afvallen, meer bewegen, het huishouden strakker organiseren, zijn er ook creatieve voornemens.
Zo wil ik bijvoorbeeld dit jaar Black + White = Grey-quilt, Lovebird Lane-quilt en een kerstquiltje afhebben.

KerstquiltjeOok wil ik een stuk verder komen met mijn borduurwerken: HAED The Snowfamily en HAED Teacup Bath. Ik weet niet of ze dit jaar af gaan komen, maar er gaat in ieder geval hard aan gewerkt worden.
Verder wil ik ook wat meer "kleinere" werkjes gaan doen, zodat er wat meer afwisseling komt. Welke werkjes dat gaan worden weet ik nog niet, maar zullen in ieder geval hier te zien zijn.

HAED The SnowfamilyReacties

  1. Jij ook een vrolijk, creatief 2012 gewenst, en wat een prachtige head heb je uitgekozen. Erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je reactie op mijn blog! Ik heb ook jouw quilt bekeken voor je schoonmoeder, wordt prachtig! Je plan was om hem met Kerst af te hebben, begreep ik uit eerdere berichtjes? Was ik ook van plan, maar is me niet gelukt. Doorpitten kost veel meer tijd dan ik gedacht had. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.