Doorgaan naar hoofdcontent

Lovebird Lane

Het is lang geleden dat ik gewerkt heb aan de Lovebird Lane, dus ik dacht: ik pak 'm maar weer eens op. Het wordt zo'n schattige quilt. Op de foto de blokken tot hoever ik ben gekomen. Ze hebben een tijd in de kast gelegen, dus ze moeten nog behoorlijk gestreken worden. Het grappige is dat nog geen enkel blok echt helemaal af is. Aan elk blok moet nog iets gebeuren, bij de één nog de waterdruppels uit de gieter, bij de ander nog een klepje aan de brievenbus, etc. Daarna zal ik ze bijsnijden en dan heb ik toch 5 mooie blokken bij elkaar.
De komende tijd zal ik me met deze quilt gaan bezighouden, hij is al te lang verwaarloosd...


Lovebird Lane

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.