Doorgaan naar hoofdcontent

terug van vakantie

Ik heb een heerlijke vakantie in Frankrijk gehad. Lekker 2 weken gekampeerd met de vouwwagen, even lekker helemaal "buiten" leven. Vorige week teruggekomen en meteen met onze neuzen in het slechte weer in Nederland terechtgekomen. Dus de vakantie was wel in 1 klap over, helaas.

Voor de vakantie had ik een aantal blokjes van de "Kim and Me" quilt voorbereid, maar daar tijdens het kamperen helemaal geen tijd voor gehad. De tijd ging op aan badmintonnen met dochterlief, veel boeken lezen, een automuseum bezoeken (vond manlief leuk) en geocachen. De voorbereide blokjes konden dus weer mee naar huis.

Thuis direct begonnen (nadat de was was gedaan) met het eerste blokje en na een paar uurtjes was dit het resultaat:


Misschien moet ik toch maar eens een fotografiecursus gaan doen, want dit is ook weer geen beste foto. Nou ja, ik hoop dat de volgende foto beter uit de verf komt....

Reacties

  1. Je bent met prachrige dingen bezig. Mooie blokken, borduurwerk en de SBS. Ik ga je aan mijn bloglijst toeveogen.m

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.