Doorgaan naar hoofdcontent

bladzijde af!

Het heeft even geduurd, maar ik heb deze bladzijde van de Tea Cup Bath (eindelijk) af. Er zat uiteindelijk toch nog wat behoorlijk confettiewerk in, vandaar dat het allemaal wat langer duurde.
Zo is het geworden:


Ik heb ook meteen het donkerblauwe gedeelte rechts boven afgemaakt, en wat losse steekjes die hier en daar nog moesten ook meteen maar meegenomen. Ik ben nu weer helemaal up-to-date!

Het wordt al een heel werk en eigenlijk krijg ik het geheel niet meer goed op de foto. Vandaar alleen een close-up van de huidige bladzijde(n).

Nu snel door met de volgende bladzijde. Ik hoop nu iets meer van het draakje te gaan zien. Dat wordt dan leuk borduren!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.