Doorgaan naar hoofdcontent

eerste blogje van 2014!

Allereerst wens ik iedereen een heel gelukkig, gezond en creatief 2014!

De laatste tijd ben ik vooral bezig geweest met borduren. Zoals jullie weten ben ik met 2 HAED-projecten bezig. Ik ga proberen in ieder geval 1 van deze 2 dit jaar af te krijgen. Ik zal er dus flink tempo in moeten brengen.

Ik heb de laatste weken aardig doorgewerkt aan The Snowfamily. Hieronder een foto van waar ik laatst gebleven was:


En zover ben ik nu gekomen:Zoals je kunt zien werk ik erg rommelig en laat ik veel gaten open. Deze moeten in een later stadium allemaal opgevuld worden. Niet zo handig natuurlijk, dus ik ga nu proberen de bladzijde waar ik nu aan werk, in z'n geheel af te maken. Daarna ga ik dan de tot nu toe ontstane gaten opvullen. Ik hoop dan dat ik daarna met een schone lei aan een nieuwe bladzijde kan gaan beginnen.

Reacties

  1. Leuk winters patroon. Mooie update. En hoop dat je doel van 1 haed af gaat krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

vilten kerstengeltjes

Uiteindelijk zijn het er 4 geworden, want er zit toch meer werk in dan ik aanvankelijk had gedacht. Neemt niet weg dat het heel leuk werk is, natuurlijk. Maar het viel toch een klein beetje tegen. Ach, als ik het komende jaar er nog een heleboel bijmaak voor Kerstmis 2011, dan kan ik mijn kerstboom ermee vol hangen. Je vraagt je misschien af hoe het komt dat niet elke engel haar heeft, of maar heel weinig haar heeft? Mijn dochter vond ze zonder haar veel leuker! Hierbij de foto's van degene die wel al af zijn (alleen de blauwe stift moet ik nog even met water verwijderen):nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!