Doorgaan naar hoofdcontent

eerste blogje van 2014!

Allereerst wens ik iedereen een heel gelukkig, gezond en creatief 2014!

De laatste tijd ben ik vooral bezig geweest met borduren. Zoals jullie weten ben ik met 2 HAED-projecten bezig. Ik ga proberen in ieder geval 1 van deze 2 dit jaar af te krijgen. Ik zal er dus flink tempo in moeten brengen.

Ik heb de laatste weken aardig doorgewerkt aan The Snowfamily. Hieronder een foto van waar ik laatst gebleven was:


En zover ben ik nu gekomen:Zoals je kunt zien werk ik erg rommelig en laat ik veel gaten open. Deze moeten in een later stadium allemaal opgevuld worden. Niet zo handig natuurlijk, dus ik ga nu proberen de bladzijde waar ik nu aan werk, in z'n geheel af te maken. Daarna ga ik dan de tot nu toe ontstane gaten opvullen. Ik hoop dan dat ik daarna met een schone lei aan een nieuwe bladzijde kan gaan beginnen.

Reacties

  1. Leuk winters patroon. Mooie update. En hoop dat je doel van 1 haed af gaat krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.