Doorgaan naar hoofdcontent

eerste blogje van 2014!

Allereerst wens ik iedereen een heel gelukkig, gezond en creatief 2014!

De laatste tijd ben ik vooral bezig geweest met borduren. Zoals jullie weten ben ik met 2 HAED-projecten bezig. Ik ga proberen in ieder geval 1 van deze 2 dit jaar af te krijgen. Ik zal er dus flink tempo in moeten brengen.

Ik heb de laatste weken aardig doorgewerkt aan The Snowfamily. Hieronder een foto van waar ik laatst gebleven was:


En zover ben ik nu gekomen:Zoals je kunt zien werk ik erg rommelig en laat ik veel gaten open. Deze moeten in een later stadium allemaal opgevuld worden. Niet zo handig natuurlijk, dus ik ga nu proberen de bladzijde waar ik nu aan werk, in z'n geheel af te maken. Daarna ga ik dan de tot nu toe ontstane gaten opvullen. Ik hoop dan dat ik daarna met een schone lei aan een nieuwe bladzijde kan gaan beginnen.

Reacties

  1. Leuk winters patroon. Mooie update. En hoop dat je doel van 1 haed af gaat krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

PIF: Pay It Forward

Op de blog van Miriam stond een tijdje geleden dat zij ter ere van haar heel-veelste berichtje een PIF organiseerde: de eerste 5 mensen die reageerden op haar berichtje, kregen een klein pakketje met (deels) zelfgemaakte kadootjes. Ik reageerde op het berichtje en kreeg deze week een leuk pakketje opgestuurd:

Grappig bij dit pakketje: het kussentje dat Miriam op haar eigen blog liet zien en die ik zo schattig vond, zat in het pakketje! Dank je wel Miriam, voor dit leuke pakketje. De kikker en het giraffenboekje  is al door mijn dochter ingepikt! Maar het kussentje houd ik zelf! Verder nog heerlijke chocolade, een mooie kaart en zakdoekjes met print.Er zijn wel spelregels aan de PIF: degene die een pakketje ontvangt moet er op haar/zijn eigen blog melding van maken en voor de eerste 5 mensen die reageren ook een pakketje samenstellen en opsturen. Dit alles zonder tijdsdruk, er is geen haast bij. Het pakketje hoeft geen groot en duur pakket te zijn, het gaat vooral om het idee (en om …

ik zie sterretjes...

De vakantie zit er weer op. Het was dit keer een vakantie waarin ik helemaal niets aan handwerken heb gedaan. We hebben gekampeerd in Duitsland en daar vooral steden bezocht en gewinkeld. Ook leuk natuurlijk.

Maar, nu we weer thuis zijn, moeten er toch weer een paar sterretjes gemaakt worden. Dit zijn ze deze week geworden:
Ik moet binnenkort maar eens gaan tellen hoeveel ik er al heb en hoeveel ik er nog moet. Het moeten er in totaal in ieder geval 18 worden en ik denk dat ik daar bijna al ben.

Als alle sterren af zijn, dan kan ik beginnen aan de sashings en corner stones. En daarna alle blokken aan elkaar. En dan begint het al heel wat te lijken!