Doorgaan naar hoofdcontent

nieuwe verleiding...

Ik zat laatst de blog van De Quilthoeve te lezen, en toen kwam ik daar een berichtje tegen over een nieuwe BOM die op 1 februari start. Moet ik nog meer zeggen? Juist, ik kwam in de verleiding en heb er maar gewoon aan toegegeven.

Het gaat over deze quilt, genaamd "Kim & Me", gebaseerd op een quilt van Kim McLean:


Ist-ie niet mooi? Ik weet het, ik weet het: ik heb genoeg projecten liggen en ik heb bij alle projecten wel achterstand opgelopen, maar ik moet gewoon met deze meedoen...

In de week van 1 februari komt het eerste pakketje, ik kan haast niet wachten!

Reacties

  1. Ha Leonie, dat begrijp ik dat je tegen deze BOM geen weerstand kon bieden. Ik denk dat je bij het maken hiervan heerlijk uren gaat beleven. Hij is werkelijk prachtig! Groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!vilten kerstengeltjes

Uiteindelijk zijn het er 4 geworden, want er zit toch meer werk in dan ik aanvankelijk had gedacht. Neemt niet weg dat het heel leuk werk is, natuurlijk. Maar het viel toch een klein beetje tegen. Ach, als ik het komende jaar er nog een heleboel bijmaak voor Kerstmis 2011, dan kan ik mijn kerstboom ermee vol hangen. Je vraagt je misschien af hoe het komt dat niet elke engel haar heeft, of maar heel weinig haar heeft? Mijn dochter vond ze zonder haar veel leuker! Hierbij de foto's van degene die wel al af zijn (alleen de blauwe stift moet ik nog even met water verwijderen):