Doorgaan naar hoofdcontent

Antique Sampler

Heel af en toe maak ik een blokje van de Antique Sampler van Sue Daley. Het patroon heb ik al heel lang in de kast liggen, maar op de één of andere manier lukt het me maar niet om er structureel mee aan de slag te gaan. Maar, met af en toe een blokje wordt het uiteindelijk toch ook een hele quilt.

Ik heb voor dit blokje 3 stofjes bij elkaar gezocht. Het blad is van een oud gebloemd stofje dat bij de oudtante van manlief vandaan komt. De blauwe achtergrondstof is van een oude kussensloop van dochterlief en het roze, gestippelde stofje heb ik onlangs nieuw gekocht.


Ik zie dat de kleuren op het scherm niet overeen komen met de kleuren in het echt. In het echt zijn de kleuren veel levendiger en gezelliger. Al met al vind ik het een vrolijk geheel geworden. Misschien dan toch binnenkort nog een blokje doen?Reacties

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.