Doorgaan naar hoofdcontent

nieuw blokje Kim & Me

Het is alweer een tijd geleden dat ik hier een berichtje gepost heb. Ik heb natuurlijk in de tussentijd wel van alles gedaan, maar dat was voornamelijk in de tuin werken. Het was ook zulk mooi weer!

Nu is het weer wat koeler en regenachtiger, dus zal ik weer wat meer gaan handwerken.

Ik zal je meteen laten zien dat ik vandaag een blokje van Kim & Me heb gemaakt. Niet moeilijk, maar ik had de naaimachine al een tijdje niet aangeraakt, dus ik moest wel weer even inkomen. Sterker nog; ik moest zelfs een stukje achteruit naaien omdat ik iets fout had gedaan. En ik heb zo'n hekel aan achteruit naaien. Maar goed, ik heb doorgezet en het blokje is afgekomen.

Dit is 'm (ongestreken!):


Ik merk dat ik wel even moet wennen aan de kleuren, bruin zal ik uit mezelf niet zo snel gebruiken. Maar, in deze combinatie vind ik het wel heel mooi.

Op naar het volgende blokje van deze quilt!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Big Brother is watching you....

Het draakje kan eindelijk uit zijn (ene) oog kijken. Terwijl ik aan het borduren ben, gluurt -ie naar me om te zien of ik het allemaal wel goed doe. 


En ja hoor; het gaat allemaal prima vooruit met dit borduurwerk. Vooral de afgelopen (koude) dagen lekker aan het borduren geweest. Heerlijk binnen op de bank, de kachel aan, een lekker muziekje op de achtergrond en steekjes maken. Ik geniet ervan!


En nu snel weer doorgaan, zodat het tweede oog ook snel af is!

nieuw blok af

Ik ben de laatste tijd lekker bezig met diverse quiltblokken. Helaas komt daarmee het borduren op een laag pitje te staan. Ik zal daar binnenkort ook weer mee verder gaan.

Ik heb nu in ieder geval weer een blok van de Sweet William af.


Het mandje trekt een beetje onderaan, dus dat zit niet helemaal goed. Misschien haal ik 't binnenkort wel een stukje uit om het weer opnieuw, en dan netjes, vast te zetten.

Maar voor nu ben ik blij met dit blok!nog meer sterren

Naast het borduren aan de Tea Cup Bath, heb ik ook de sterren weer opgepakt van de quilt Kim & Me. Ik weet niet hoeveel sterren ik nu heb gemaakt (het zouden er in totaal 18 moeten worden), dus voordat ik er nóg meer ga maken, moet ik ze eerst maar eens tellen.

Deze twee maakte ik de afgelopen weken (duidelijk nog niet gestreken!):

De volgende keer zal ik een foto plaatsen van alle sterren bij elkaar, en misschien de applicatieblokken er ook wel bij (als het allemaal op de foto past). Dan kan ik ook alvast een mooie compositie bedenken.